Selain bertanya tentang pencuci muka, ramai juga wanita yang bertanya apakah produk pelembap terbaik untuk kulit berminyak? Dan juga adakah produk pelembap muka untuk kulit berminyak tadi sesuai untuk kulit dan boleh didapati di Watson, Hermo, Guardian, atau drugstore lain di Malaysia?

Saat ini, ada banyak jenama pelembap muka atau moisturizer yang tersedia di berbagai drugstore di malaysia, seperti pelembap muka garnier, pelembap muka wardah, cosmoderm atau jenama lainnya.

Harga pelembab muka tadi pun tak sama, dan yang perlu kita ketahui adakah pelembap muka tadi sesuai untuk kulit berminyak? kulit kering? kulit kombinasi? atau kulit normal?

Pelembap adalah salah satu langkah wajib yang perlu ada dalam rutin harian #glowwegirls.

“Walaupun kulit berminyak ke puan?”

Ya, walaupun kulit berminyak!

Kerana pelembap bukan sahaja mengekalkan kelembapan pada wajah malah ia juga mengunci semua kelebihan yang diberikan oleh produk sebelumnya kepada kulit kita. Hebat kan? #glowwegirls masih tidak mahu pakai pelembap?

Saya sudah cuba beberapa jenis pelembap dan teruja untuk berkongsi di sini. Mahu tahu? Tonton segera.

 

💖 Produk di dalam video:

➡️ Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto Replenishing Hydrator

Boleh didapati di: http://bit.ly/2nN20lc

➡️ Simple Hydrating Light Moisturizer

Boleh didapati di: https://t.productlink.io/a138i7

➡️Garnier Skin Naturals Whitening Serum Cream

Boleh didapati di: https://t.productlink.io/a138i6

 

Untuk video kali ini, saya review produk pelembap Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto Replenishing Hydrator. Untuk jenama lainnya, cikpuan boleh tonton di link ini > Produk Pelembap Muka untuk kulit berminya part 2 atau di channel Youtube glowwe.

Cikpuan guna pelembap muka jenama apa?