Mary Kay adalah salah satu jenama produk kecantikan yang telah menghasilkan banyak set penjagaan kulit, penjagaan wajah, dan makeup untuk kegunaan ramai wanita, khususnya di Malaysia. Ada banyak jenis produk Mary Kay yang boleh cikpuan dapatkan di drugstore seperti hermo, watson dan guardian. Dan ramai yang bertanya kepada saya adakah produk Mary Kay ini baik untuk kulit? Apakah keburukannya? Adakah produk Mary Kay boleh menghilangkan jeragat dan lainnya?

Tapi jangan salah ya cikpuan, Saya Puan Mary. Saya bukan founder Mary Kay 😅. Dan juga bukan pengguna Mary Kay.

Tetapi, saya mempunyai ramai sahabat yang menggunakan Mary Kay dan saya kagumi keberkesanan produk ini kepada kulit mereka.

Betul ke produk ini memberi kesan WOW kepada wajah? Haa, saya tampilkan video kali ini bersama Puan Ara, jemputan istimewa saya untuk kami bersama-sama mencuba dan memberi pandangan jujur mengenai salah satu produk Mary Kay. So, apa sahaja kelebihan produk kecantikan kulit Mary Kay? Apa pula keburukan produk Mary Kay untuk kulit? Tonton video ini untuk mengetahui jawapannya!

Yang tidak pernah mencuba, boleh tonton video ini sekarang! Yang sudah pun mencuba dan menyukai produk ini? Masih perlu tonton dan tinggalkan review cikpuan di ruang komen.

💖 Produk di dalam video:

➡️Mary Kay Oil-Free Make Up Remover

Boleh didapati di:https://t.productlink.io/a138iv