Ubat ketiak ini hanya perlu sapu sekali dan mampu menjadikan ketiak kekal kering, tidak berpeluh dan tidak berbau selama 3 ke 5 hari!

Memperkenalkan Perspirex. Ubat ketiak ini dicipta oleh Clauss Riemann pada tahun 1979 khusus untuk mereka yang mengalami keadaan perpeluhan yang amat berlebihan (excessive underarm sweating).

Perspirex yang diuji secara klinikal ini mensasarkan pengguna dari kalangan individu yang tidak mahu memakai produk berulang kali seperti mereka yang bekerja di lapangan terbuka dan panas, juga mereka yang bekerja dalam tempoh yang panjang (long-hours work).

Menurut pengguna Perspirex, satu botol produk ini boleh digunakan selama 8 ke 9 bulan. Satu kali penggunaan secara puratanya mampu bertahan selama 5 hari. Jika mandi pun kesannya tak hilang!

Satu lagi kelebihan Perspirex ini menurut penggunanya ialah tidak menyebabkan iritasi walaupun ke atas kulit jenis sensitif.

Mari baca komen sebenar pengguna Perspirex di sini: www.perspirex.co.uk/reviews/your-experience

Boleh juga tonton video tentang cara Perspirex berfungsi di sini: www.youtube.com/watch?v=ckNQP7ioeEg

Harganya? Saya sudah periksa di Guardian dan harga sebotol ialah RM68.90.

Sudah tentu harga ini mahal untuk kebanyakan orang. Namun jika dibandingkan dengan penggunaannya yang boleh bertahan sekitar 8 bulan, maka sebenarnya pengguna hanya perlu bayar sekitar RM8.60 sahaja sebulan.

Ini bersamaan dengan hanya 28 sen sehari!

Perspirex ini adalah penyelesaian yang terbaik untuk individu yang mengalami perpeluhan berlebihan di kawasan ketiak sehingga ada bau yang amat tidak menyenangkan!

NOTA: Untuk mendapatkan kesan terbaik, pastikan teknik penggunaan yang betul diamalkan. Boleh rujuk cara guna Perspirex (video ini disertai demonstrasi penggunaan) di sini: https://www.youtube.com/watch?v=FNfuKxXO-jY

#PuanMary #GuruImej
#ReviewByPuanMary